Advertenties

VIDEO: Andijk in De Gevaarlijkste Wegen Van Nederland

image
De Gevaarlijkste Wegen Van Nederland besteedde in een uitzending van 15 november 2016 aandacht aan de gevaarlijke situatie op de Ged. Laanweg in Andijk, waar sinds de verkaveling in de jaren ’70 van de vorige eeuw wellicht honderden ongevallen hebben plaatsgevonden. Waarvan een substantieel deel met dodelijk afloop. Klik op de afbeelding om de video te starten…

Op de foto hierboven het kruisbeeld dat in de berm staat bij het kruispunt Ged. Laanweg – Gerrit de Vriesweg. Een automobilist raakte met zijn wagen van de weg in de sloot nadat hij was aangereden door een auto die de man geen voorrang verleende. De circa 35-jarige automobilist werd uit de auto geslingerd en kwam onder de wagen terecht in de sloot … en verdronk.

Advertenties