Advertenties

Sigaretten weg na inbraak in supermarkt | Man aangehouden na poging diefstal auto

Lutjebroek – In een supermarkt op de Fresialaan werd in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken bij een supermarkt.

De politie kreeg rond 03.30 uur melding van de inbraak. Er bleek een raam aan de voorzijde van het pand vernield te zijn. Uit de winkel werden sigaretten gestolen. Het gaat vermoedelijk om twee inbrekers die te voet zijn gevlucht.

Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag rond bovengenoemd tijdstip iets gezien dat met deze inbraak te maken kan hebben? Neemt u dan contact op met de politie in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Man aangehouden na poging diefstal auto

Hoorn – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.30 uur op de Drieboomlaan een 45-jarige Hoorinees aangehouden.

Hij wordt verdacht van een poging diefstal auto. Surveillerende agenten zagen op de Drieboomlaan een fiets tegen een auto staan en de verdachte via het geopende portier in de auto hangen. De man is aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.  Tijdens het overbrengen naar het bureau bedreigde de verdachte de agenten. Tegen de man is aangifte van bedreiging gedaan.

Advertenties