Advertenties

Pop Quiz en Johnny Cash in Hèt Café van Wervershoof

imageimage
Aankomend weekend staat Hèt Café van Wervershoof in het teken van muziek, en dat zal gerust niet het enige weekend zijn. Antwoord geven op muzikale vragen is het doel van vrijdag de 18 november tijdens de Hèt Café Pop Quiz. Het antwoord op de vraag welke muziek er live gespeeld gaat worden in het voorcafé op zondag 20 november is al wel bekend: Johnny Cash, vertolkt door het Amerikaanse Church of Cash.

De Pop Quiz komt een aantal keren op jaarbasis terug in Hèt Café. Het duo Heemskerk en Feld zijn verantwoordelijk voor de vragen en soms zijn ze makkelijk en soms zijn ze moeilijk en vaak zijn ze er ergens tussenin te vinden. Van muziekfragmenten van vroeger tot hedendaagse intro’s. Voor ieder wat wils. Deelname bedraagt € 25,- p.p. incl. drankjes en hapjes met minimaal 4 leden per team. Het quizarrangement begint om 20:30 uur en duurt tot ongeveer 00:30 uur.

Johnny Cash is al lang geen onbekende meer. Sinds zijn dood in 2003 is hij alleen maar bekender geworden. Grote inspiratiebron voor menig country/rock&roll/rockabilly band. Ook zijn er talloze tributebands van ‘The Man in Black’ over de hele wereld. Church of Cash is er één van en behoort tot de betere en natuurgetrouwe versies van de Johnny Cash tributebands. Alle hits en prachtige songs komen deze middag voorbij in Hèt voorCafé. De aanvang is 17:00 uur en de entree is uiteraard gratis.

In het weekend van 9, 10 en 11 december bestaat Hèt Café van Wervershoof 1 jaar en dat willen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Drie dagen zal er live muziek te horen zijn in diverse stijlen. Op vrijdag reggae/carribean, op zaterdag een singer/songwriter en op zondag is er Amsterdamse gezelligheid. Kijk op de site voor meer info omtrent dit Hèt Café Weekend!

http://www.hetcafevanwervershoof.nl

Hèt Café Agenda

  • Vrijdag 18 november – Hèt Café PopQuiz, opgave in teams van 4. Deelname € 25,- p.p. – Aanvang 20:30 uur – einde 00:30 uur.
  • Zondag 20 november – Church of Cash, Johnny Cash band in Hèt voorCafé – Aanvang 17:00 uur, entree gratis
  • Woensdag 23 november – Hèt Café ComedyShow, Standup Comedy in Hèt achterCafé – Aanvang 21:00 uur, entree gratis
  • 9, 10 en 11 december – Hèt Café Weekend met diverse live muziek – Alles gratis entree
Advertenties