Advertenties

Servan Ott Fotografie: De Ransuil

Servan Ott Fotografie  Natuurfotografie en Trouwfotografie-5680
De herfst, een prachtige natuurfotografie maand waar je op heel veel verschillende thema’s kunt richten. 1 daarvan is de korte periode dat je ransuilen kunt fotograferen tussen de gekleurde herfstbladeren. Met de start van de koudere maanden zoeken op verschillende plaatsen ransuilen elkaar op en zitten er soms meer dan 10 in 1 boom (roestende uilen), een bijzondere natuurfenomeen.

Vaak in sparren maar ook in loofbomen als esdoorn en berk en meestal midden in een dorp of stadskern. Op de foto’s de ransuil in een berk in Kampen. Zie http://waarneming.nl/ zoek op ransuil voor de locaties.

Een keer deelnemen aan een leerzame en inspirerende natuurfotografie of vogelfotografie workshop?

Servan Ott Fotografie  Natuurfotografie en Trouwfotografie-5638

Advertenties