Advertenties

Aankomst Sint Nicolaas in Andijk

 
Dit jaar komt op zaterdag 12 november Sint-Nicolaas weer in Andijk aan. Om 14.00 uur wordt hij op de Jachthaven in Andijk verwacht. 40 Zwarte Pieten zullen met hem meekomen per boot of al vooruitgestuurd op de motor. Op de jachthaven staat de podiumwagen gereed voor ontvangst door de kinderen.

Na ontvangst gaat Sint-Nicolaas in de koets op weg naar CULTURA. Hier is in de feestzaal voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar een zwarte pieten toneelstuk met daarna een kinderreceptie. (de zaal is open vanaf 15.30 uur) Na afloop is er voor iedereen nog een leuke verrassing.

P.S. Kijk ook eens op http://www.sinterklaasandijk.nl voor het complete programma 2016 en nog veel meer.

Advertenties

2 Reacties

  1. Zaterdag de boot winterklaar maken en wij kwamen in een geweldige Sinterklaas aankomst terecht. EN……ALLEMAAL ZWARTE PIETEN…..EN….NIET EENS POLITIE…geweldig wat een feest en allemaal blijde kindertjes. ANDIJK PROFICIAT

    Like

  2. Zaterdag de boot winterklaar maken en wij kwamen in een geweldige Sinterklaas aankomst terecht. EN……ALLEMAAL ZWARTE PIETEN…..EN….NIET EENS POLITIE…geweldig wat een feest en allemaal blijde kindertjes. ANDIJK PROFICIATGRS

    Like

Reacties zijn gesloten.