Advertenties

OVW Café op 10 november – Cees Warnaar presenteert Integration2Cloud

imageWNT Consultants presenteert tijdens het OVW Café van 10 november in Café Restaurant ’t Fortuin in Wervershoof. Eigenaar Cees Warnaar vertelt over de start van zijn tweede onderneming Integration2Cloud waarmee hij ook het mkb kan bedienen. Hij begeleidt bij interne veranderprocessen en automatisering. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Cees Warnaar: ‘In een notendop begeleid ik ondernemers bij het kiezen en gebruiken van een pakket dat past bij het bedrijf, voor office, CRM en ERP. Eenvoudiger gezegd: ik bied een automatiseringssysteem om snel en efficiënt de vaak voorkomende processen in een bedrijf in te richten en te beheren. Dit zijn bestaande Microsoft producten, die zich reeds bewezen hebben in de markt, maar die we vooraf inrichten en aansluiten op de specifieke klantsituatie.

Automatisering voor het mkb

Integration2Cloud biedt een oplossing die voor het mkb praktisch inzetbaar is, tegen een marktconforme prijs in abonnementsvorm.. Als adviseur help ik de juiste keuzes te maken en daarbij geef ik hands on uitleg op locatie. Omdat het een abonnementsvorm betreft, duurt de begeleiding voort. Op afstand kan ik met de klant meekijken en ondersteuning bieden.

Voor vrijheid in ondernemen

Al sinds 1997 begeleid ik via WNT Consultants grote bedrijven bij het installeren en implementeren van automatiseringssystemen. Via Integration2Cloud doe ik dit nu ook voor ZZP’ers en het mkb.  Als partner van Microsoft maak ik gebruik van de toepassingen, die Europees bekend zijn als smart business software van OneBizz.
Het is heel prettig dit nu ook dichterbij huis aan de kleinere ondernemer te kunnen aanbieden. Het maakt ondernemen  veel makkelijker en geeft ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen het eigen branchegebied. Integration2Cloud zorgt voor vrijheid in ondernemen.

Bezoek de presentatie

Kom naar het OVW Café op donderdag 10 november vanaf 18.00 uur in ’t Fortuin aan de Dorpsstraat 190 te Wervershoof. Bent u geen lid van de ondernemersvereniging, maar wel geïnteresseerd in de OVW of het onderwerp van de presentatie? Kom vrijblijvend kennismaken. Naast de presentatie is er volop ruimte voor vrij netwerken en kunt u genieten van het buffet. Graag tot ziens!

Advertenties