Advertenties

Ode aan Jasper in de Kreek in Zwaag

image
Op 6 november speelt Ode aan Jasper in de Kreek in Zwaag. We willen de Ode met zoveel mogelijk mensen delen. Vooral door de reactie die we na afloop uit het publiek krijgen. 

Reacties zoals: “Ik zat in een zelfde situatie, maar mijn man pleegde zelfmoord na de geboorte van ons ernstig meervoudig gehandicapt kind. Ik begrijp hem nu beter en besefte me tijdens de voorstelling dat ik hem nu kan vergeven”. Dit is een van de redenen waarom we de Ode willen blijven delen.

Deelt u als redactie mee? Bijgevoegd vindt u informatie over Ode aan Jasper.Hebt u in een eerst volgende uitgave ruimte voor een persbericht?

Ook een recensie of verslag is zeer welkom. Natuurlijk hebben we plek voor u tijdens de voorstelling. Wanneer u hier belangstelling voor hebt horen wij graag wie er komt, zodat we een plekje kunnen reserveren.

Meer informatie op www.odeaanjasper.nl en www.facebook.com/odeaanjasper

image

Advertenties