Advertenties

Orgelconcert Harm Woltjer in Hervormde kerk Venhuizen op 4 november a.s.

imageOp vrijdag 4 november 2016 speelt organist Harm Woltjer op het Pels & Van Leeuwen orgel in de Hervormde kerk in Venhuizen.

De aanvang is 20.00 uur. Harm Woltjer, ondanks zijn jonge leeftijd nu al befaamd organist, bespeelt het bijzonder fraaie orgel in de Hervormde kerk aan de Kerkweg 113 te Venhuizen.

Harm Woltjer (Groningen, *1994) kreeg zijn eerste orgellessen van Wim van de Laar in Hoogezand. Daarna kreeg hij 4 jaar les van Johan G. Koers aan muziekschool de Meldij te Drachten. Vervolgens kreeg hij van 2008-2014 les van Leonore Lub op het beroemde Schnitgerorgel in Noordbroek. Leonore Lub bereidde hem ook voor op zijn conservatoriumopleiding aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, alwaar hij sinds 2014 bij Theo Jellema en Erwin Wiersinga studeert. Tevens heeft Harm masterclasses gevolgd bij Hayo Boerema (improvisatie) in Rotterdam, bij Michel Bouvard (Cesar Franck) en bij Paolo Crivellaro en Wolfgang Zerer (Noord-Duitse muziek) in Duitsland.  In mei 2016 reisde Harm af naar Oostenrijk om daar zijn eerste concert in het buitenland te geven.
Harm geeft orgel- en pianolessen en is kerkorganist in de Gereformeerde Kerk te Schildwolde.

Het concert in Venhuizen begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 10 – kinderen t/m 11 jr. € 5.  Kaarten zijn voorafgaande aan het concert in de kerk verkrijgbaar.
Verdere informatie: e-mail: orgel.venhuizen@gmail.com -  www.zingenenzo.com

Foto Klaas Scholtens

Advertenties