Advertenties

Medemblikker met stroomstootwapen aangehouden in Bovenkarspel | Man overleden op parkeerdek Westfries Gasthuis

Bovenkarspel – Op zondagavond hield de politie een 17-jarige Medemblikker aan wegens verboden wapenbezit.

Omstreeks 21.20 uur kreeg de politie enkele meldingen binnen over overlastgevende jeugd aan De Gouw in Boevenkarspel. In het park trof de politie twee jongens aan, waarvan er een een zaklamp bij zich droeg. Bij onderzoek bleek de zaklantaren ook een stroomstootwapen (taser) te zijn.

De politie nam het wapen in beslag. Tegen de eigenaar wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man overleden op parkeerdek Westfries Gasthuis

Op het parkeerdek van het Wesfries Gasthuis aan de Maelsonstraat in Hoorn heeft de politie een dode man aangetroffen. Hoewel hulpverlening werd ingeroepen mocht dit niet baten. De politie stelde een onderzoek in en uit onderzoek naar de doodsoorzaak is gebleken dat het om een zelfdoding gaat. Uit piëteit naar de nabestaanden worden er verder geen mededelingen gedaan.

Advertenties