Advertenties

Kennismakingssessies Nederlandse Zaken NH DinerSessies

imageKom 2 november kennis maken met Nederlandse Zaken, het netwerk voor ondernemers, managers en directeuren in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal en neem een kijkje op de locatie voor de dinersessies van 2017

Het Hof, gesitueerd op een idyllisch landgoed, is een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten. Het Hof is een eeuwenoud landgoed dat op de monumentenlijst staat. Maar Het Hof is meer dan geschiedenis alleen, het is vooral een plek om samen te komen.

Het Hof zal in de loop van 2017 de locatie zijn voor 3 unieke dinersessies, waarbij maximaal 40 ondernemers, directeuren en managers in een intieme setting kunnen netwerken, kennis delen en dineren. Bij iedere sessie zal een interessante spreker aanwezig zijn om de sessie te openen. Het eerste diner zal plaatsvinden in februari 2017.

Voordat we zover zijn, starten we met een KennismakingsBorrel. Tijdens deze borrel op woensdag 2 november krijgt u de kans om andere geïnteresseerden te ontmoeten en kennis te maken met de sfeervolle locatie en een te proeven van de culinaire kwaliteiten van de koks van Het Hof.

We vragen een kleine bijdrage voor hapjes en drankjes.

De muzikale omlijsting van de avond is in handen van ‘Jukebox from the Heart’.

Aanmelden kan via de volgende link op onze website www.nederlandse-zaken.nl

Advertenties