Advertenties

Lezing Duurzame Energie in Hem op de 8e Dag van de Duurzaamheid 10-10

dvvd 10-10
Een CO2-arme energievoorziening, die veilig, betrouwbaar en betaalbaar is. Dat is de toekomst van de energievoorziening in Nederland.  De weg naar meer hernieuwbare energie en energiebesparing is, met de afspraken uit  het Energieakkoord om in 2023 16 procent duurzame energie op te wekken,  inmiddels definitief ingeslagen.

Nederland heeft, net als vele andere landen in de wereld, de doelstelling afgesproken om in 2050 CO2-arm te zijn. Alle inwoners van Nederland krijgen de komende jaren met de transitie naar duurzame energie te maken: ons huis zal in de toekomst op een andere manier worden verwarmd, we zullen ons op een andere manier vervoeren en het landschap zal door de komst van bijvoorbeeld zonne- en windmolenparken veranderen.

De energietransitie kan de overheid niet alleen, dat móeten en gaan we samen doen.

Het team van Warmtebelang B.V. geeft op de Dag van de Duurzaamheid een lezing over deze energie transitie en kan u adviseren en informeren over het thema De Duurzame Toekomst.

Aanvang 19.30 uur. Meer informatie en opgeven voor deze avond: www.warmtebelang.nl.

De entree is gratis!

Advertenties