Advertenties

Jongen mishandelt jongen | Rijbewijs weer ingevorderd

Berkhout – Een 16-jarige jongen uit Hoorn is vrijdagmiddag door de politie aangehouden. De jongeman wordt verdacht van mishandeling van een leeftijdsgenoot uit Medemblik.

De mishandeling vond rond 13:15 uur plaats bij een eetgelegenheid aan het Kleine Wijzend. Het slachtoffer en de verdachte zouden even daarvoor een kleine aanrijding hebben gehad. Het slachtoffer zou hierna zijn doorgereden.

De verdachte is achter hem aangegaan om verhaal te halen. Hierbij heeft de verdachte klappen uitgedeeld aan het slachtoffer. De jongeman uit Hoorn is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De jongen uit Medemblik heeft lichte verwondingen opgelopen.

Rijbewijs weer ingevorderd

Bovenkarspel – Een 57-jarige man uit Roosendaal is zaterdagochtend aangehouden en zijn rijbewijs kwijtgeraakt omdat hij te diep in het glaasje had gekeken.

Rond 01:25 zagen agenten de man rijden over de West Frisiaweg. Bij het zien van de politie, reed de verdachte een parkeerhaven op en doofde direct de lichten van de auto. De agenten besloten de bestuurder te controleren. Omdat er een behoorlijke alcohollucht werd geconstateerd bij het openen van het portier, heeft de politie de man meegenomen naar het bureau voor een blaastest. Op het politiebureau blies de verdachte 1180 UG/L en is het rijbewijs van de man ingevorderd. Het rijbewijs van de verdachte bleek in juli ook al te zijn ingevorderd wegens rijden onder invloed van alcohol. Aan de verdachte is een dagvaarding uitgereikt.

Advertenties