Advertenties

Af- en toerit Westfrisiaweg – A7 dicht van 19 t/m 24 september

image
Van 19 t/m 24 september voert Heijmans nachtwerkzaamheden uit op de A7 bij Hoorn-Noord. Deze werkzaamheden kunnen hinderlijk zijn voor de nachtelijke weggebruiker.

De aansluiting van de N23 Westfrisiaweg op de A7 wordt geheel ongelijkvloers. Dit betekent dat zowel de nieuwe toerit richting het zuiden (Purmerend-Amsterdam) als de viaducten óver beide rijbanen van de A7 heen worden gebouwd.

Deze nieuwe viaducten zijn nu al aardig zichtbaar. De provincie voert de komende maanden werkzaamheden uit ter hoogte van Hoorn-Noord om de nieuwe toerit aan te kunnen sluiten op de N23 Westfrisiaweg en de A7. Deze werkzaamheden vinden soms ook in de nacht plaats en kunnen verkeershinder geven.

Nachtwerkzaamheden 19 t/m 24 september

Van 19 tot en met 24 september wordt er tussen 20.30 uur en 05.00 uur weer gewerkt aan de toe- en afrit 9.  Het bouwbedrijf voert dan asfalt- en freeswerkzaamheden uit op de bestaande toe en afrit. Om die werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren zijn afrit 9 (Hoorn-Noord) vanaf Den Oever en toerit 9 (Hoorn-Noord) richting Amsterdam gedurende deze nachtwerkzaamheden dicht.

Zie voor de omleidingsroute en de precieze tijden deze kaart.

Naar verwachting worden de nieuwe viaducten eind dit jaar in gebruik genomen.

Meer informatie?

Voor het ontvangen van voortgangsberichten over de werkzaamheden kunt u zich aanmelden via de website www.n23westfrisiaweg.nl.

Advertenties