Advertenties

Ernstig gewond na aanrijding op de Ged. Laanweg

Andijk | APB – Vanochtend rond de klok van 7 uur raakte een bestelbus en een trekker betrokken bij een aanrijding op de Gedeputeerde Laanweg ter hoogte van nummer 30 waarbij de trekker en de aanhanger kantelde. Daarbij raakte een van de betrokkenen bekneld en ernstig gewond.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en wie het slachtoffer is. De politie laat een onderzoek verrichten door de Verkeersongevallenanalysedienst naar de oorzaak van het ongeval. In verband met dat onderzoek en de berging van de betrokken voertuigen is de Ged. Laanweg afgesloten voor al het verkeer.

Een traumahelikopter vloog naar de ongevalslocatie en het team verleende assistentie.

Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis nadat hij bevrijd moest worden door de brandweer.

Later meer.

Advertenties