Advertenties

Nieuw ondergronds botenhuis voor IVN West-Friesland

image
Eindelijk is het dan zover! Dankzij de sponsoren, Westfriesland Fonds, Rabobank West Friesland, WFO notarissen, Autobedrijf Julius uit Blokker,  Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en zelfs door giften van eigen leden is de realisatie van een nieuw ondergronds botenhuis mogelijk geworden. Ook de uitvoerders van het project, Fa. D.Koper, Slagtech B.V., MK installatietechniek en Recreatieschap Westfriesland deden nog een duit in het zakje. Samen staan we sterk, kunnen we dus wel zeggen.

Uiteraard zijn alle hiervoor benodigde vergunningen voor elkaar. De klus zal medio oktober aanvangen en twee weken in beslag nemen. Als je met je gezicht naar het Streekbos Paviljoen staat komt rechts hiervan het IVN-botenhuis, uiteraard met de nieuwste beveiliging. Met een eigen steiger, zodat de passagiers daar in en uit kunnen stappen. Het prachtige en uitgekiende hekwerk ter afsluiting is ontworpen door Theo Ruiter, net zoals deze situatietekening.

Een éénmalige gift als waardering voor aanvullende onkosten van dit botenhuis stellen we erg op prijs. Wie draagt IVN ‘te water’ een warm hart toe? Doneren kan op IBAN NL13 RABO 0167760157 ten name van IVN Afd. West-Friesland. Met héél veel dank!

Advertenties