Advertenties

13e editie Hoornse Havenconcerten op zaterdag 3 september 2016

HHC_veel bootjesMatangi Quartet close up
Op zaterdag 3 september 2016 wordt het publiek voor de 13e keer ’s middags en ’s avonds een gevarieerd muziekprogramma aangeboden in de oude haven van Hoorn. De artiesten treden op vanaf de barkentijn Abel Tasman. De concerten zijn gratis toegankelijk en vanaf de kade goed te zien. Locatie: de Karperkuilhaven in Hoorn. Ook dit jaar vallen de concerten samen met het Kunst en Cultuurweekend in Hoorn.

Het middagprogramma begint om 16.00 uur, en is gericht op jong talent afkomstig uit Hoorn. Dit jaar geeft Muziekschool Boedijn invulling aan het programma, featuring levende legende Tim Knol uit Hoorn! Strijkers, pianisten, zangers en zangeressen van de school zullen afwisselend zelf stukken spelen en vervolgens samen met Tim Knol optreden.

Het programma zal bestaan uit hoogtepunten van het repertoire van Tim Knol en uit klassieke popnummers van gezamenlijke helden als Bob Dylan en The Band. De bekende Hoornse trompettist Wouter Hakhoff zal een paar nummers meespelen.

Abel Tasman

Om 20.00 uur begint de hoofdact van het avondprogramma: het Matangi Quartet (strijkkwartet), sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot een vaste speler op de klassieke muziek podia in Nederland en daarbuiten. Een greep uit het repertoire: J. Brahms, G. Faure, C Debussy. Met medewerking van sopraan Francis van Broekhuizen en pianist Ivo Janssen.

Tot slot om 21.30 uur Sabrina Starke. Singer-song writer Sabrina Starke is oorspronkelijk afkomstig uit Suriname. Sabrina Starke combineert Folk, Soul, en Jazz en won menig Edison en Soul undefined Jazz Award. Zij zal haar versie vertolken van het lied ‘Daar in het kleine café aan de Haven’, traditiegetrouw gezongen ter afsluiting van het concert.

Zorg ook dat we ook in de toekomst door kunnen gaan met ons mooie evenement en steun ons via crowdfunding met minimaal Euro 5 op www.hetluktons.nl en misschien kunnen we je verwelkomen aan boord, want…voor wat hoort wat….Kijk op www.hetluktons.nl voor de details.

HetLuktOns

Advertenties