Advertenties

Houdt u er rekening mee? Morgen beginnen de scholen weer!

image
Vanaf morgen moet u de weg weer delen met schoolgaande kinderen! De een wordt gebracht, een ander gaat lopend naar school en een derde gaat op de fiets, misschien wel voor de eerste keer! Rijden ze samen met anderen dan hebben ze elkaar weer heel wat te vertellen over de vakantie! Houdt u er rekening mee dat ze niet altijd even goed opletten zoals u?

Intussen hebben ouders/verzorgers er van alles aan gedaan dat de fiets waarmee ze naar school gaan op en top is en voldoet aan alle eisen. Het gaat tenslotte om de veiligheid van je kind! Binnenkort controleert de politie bijvoorbeeld de verlichting van fietsers, want de dagen worden elke dag korter en voordat je het weet gaan ze naar school als het buiten nog donker is!

Advertenties