Advertenties

Servan Ott Fotografie: Spreeuwenfoto’s

1 Servan Ott Fotografie -  Natuurfotografie en Trouwfotografie-1623
Spreeuwen zie je overal, of het in het dorp of de binnenstad is, in de polder, bij het IJsselmeer, de dijk Enkhuizen – Lelystad, de Oostvaardersplassen, aan de kust, nabij zoet of zoet water, deze mooie vogels bevolken elk stukje Nederland. 

Aan de kust zoeken ze graag naar insecten tussen het zeewier maar eten soms net zo graag een stukje natgroen mee. Op de eerste en laatste (foto 1 en 4) staan jonge spreeuwen, die een prachtig contrast in hun kleed hebben met de nog lichte kop en de zwarte met gespikkelde buik. Het is weer de periode met massa’s van deze mooie jonge vogels.  

4 Servan Ott Fotografie -  Natuurfotografie en Trouwfotografie-4387 

Een keer deelnemen aan een natuurfotografie of vogelfotografie workshop?

2 Servan Ott Fotografie -  Natuurfotografie en Trouwfotografie-30683 Servan Ott Fotografie -  Natuurfotografie en Trouwfotografie-3088

Advertenties