Advertenties

Spetterende muzikale reünie tijdens Westerhavenfeest

medemblik
Medemblik- Ook dit jaar organiseren Grandcafé Hof van Medemblick en stichting Jachthaven Medemblik het Westerhavenfeest tijdens de 24-Uurs Zeilrace.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 27 augustus a.s, wederom  in de tent direct naast het terras van grand café Het Hof van Medemblick. Ted Hof, eigenaar van het grand café: "Zowel de wedstrijdzeilers als de inwoners van Medemblik zijn van harte welkom om in de feesttent een geweldige avond te beleven. Het evenement begint om 20.00u en de toegang is gratis." 

image

Peter Vroonland, havenmeester van de Westerhaven vult aan: "We zijn er trots op te kunnen vertellen dat Marsha Steltenpool en Sven Manshanden voor de muzikale invulling zullen zorgen. Een spetterende muzikale reünie! Marsha en Sven delen hun passie voor muziek en zullen in een soort van “battle” een onvergetelijk optreden neerzetten!”

Voor iedereen die tijdens de 24-Uurs Zeilrace zin heeft in een onvergetelijke avond uit: Kom de 27ste gezellig naar het Westerhavenfeest! De toegang is gratis, de aanvangsttijd is 20.00u.

Advertenties