Advertenties

Winkeldieven vast na strooptocht in West-Friesland

image
Hoogkarspel | Hoorn – Donderdag 18 augustus, omstreeks 17.30 uur, heeft er bij de Douglas op de Grote Noord in Hoorn een winkeldiefstal plaatsgevonden. Hierbij zijn er twee verdachten vandoor gedaan.

Drie passanten zijn achter de verdachten aan gegaan en hebben de gestolen goederen van Douglas van de verdachten weten af te pakken en hebben deze terugbezorgd bij de Douglas.

Even later zijn er twee verdachten bij het station van Hoorn door de politie aangehouden voor deze winkeldiefstal. De verdachten zitten momenteel nog vast.

De verdachten hadden verschillende goederen bij zich  waarvan wij het vermoeden hebben dat deze ook van diefstal afkomstig zijn. Het gaat hier om een elektrische tandenborstel van het merk Oral B en een aantal zonnebrillen van het merk Invu en Prego.

Graag komen wij in contact met de passanten die achter de verdachten zijn aangegaan. De passanten zouden werkzaam zijn voor een energiebedrijf. Het is onbekend welk energiebedrijf dit is.

Gedupeerde winkeliers hebben zich gemeld en de tandenborstel en zonnebrillen zijn retour gegaan naar de winkel. De goederen waren in Hoogkarspel weggenomen.

Voor eventuele getuigen of gedupeerden zijn wij te bereiken op 0900-8844 Basisteamrecherche Hoorn. De zaak is bij de politie bekend onder nummer 2016184947

Advertenties