Advertenties

Ontdek Holland boven Amsterdam met de Regiokaart! Nieuwe ‘Wat-is-waar-kaart’ vanaf nu overal verkrijgbaar

image  Wognum – Ben je op vakantie of een dagje uit in Noord-Holland? Maak dan gebruik van de handige Regiokaart van Holland boven Amsterdam. 

Deze overzichtskaart met alle bezienswaardigheden per plaats, strandinformatie, shopping & markten en praktische do & dont’s is vanaf nu overal gratis verkrijgbaar. Waar zijn de overdekte winkelcentra en wanneer is er waar markt of een zomerse braderie? Waar kun je het beste parkeren als je naar het strand gaat en naar welk strand mag ook jouw trouwe viervoeter mee? Welke musea en attracties vindt je in welke stad of dorp en hoe ga je daar het handigst met het Openbaar Vervoer naartoe?

De nieuwe Regiokaart helpt je om op een handige manier de leukste plekjes in Noord-Holland te vinden. De regiokaart is te vinden bij verblijfaccommodaties, VVV’s en toeristische trekpleisters en is drietalig; dus voor de Nederlandse, Duitse en Engelstalige toerist.

Wij zijn trots op ons stukje van de wereld: Holland boven Amsterdam. Daarom laten wij je graag kennismaken met de oneindige hoeveelheid mogelijkheden van het gebied en de vriendelijke gastvrijheid van haar inwoners. Neem eens een kijkje op http://www.hollandbovenamsterdam.nl en ontdek waar wij trots op zijn!

Advertenties