Advertenties

Ongeval Dijkgraaf Grootweg–Cornelis Kuinweg

image
Andijk | APB – Om 20:56 uur is een melding gemaakt van een verkeersongeval op het kruispunt Dijkgraaf Grootweg – Cornelis Kuinweg. Een van de betrokken voertuigen is daarbij te water geraakt om de naastgelegen sloot. Twee inzittenden raakten licht gewond. Het ongeval werd veroorzaakt door een voorrangsfout. De Dijkgraaf Grootweg is een voorrangsweg.

Hulpdiensten waaronder de brandweer van Andijk de duikgroepen van Hoorn en van Heerhugowaard, werden ingeroepen. Andere omliggende brandweerkorpsen werden eveneens gealarmeerd voor het geval het ongeval zou worden opgeschaald. Ook een heli kwam nog aanvliegen maar die ging onverrichterzake weer verder. De inzittenden van de auto die in het water terecht kwam konden zelf uit de sloot komen. Twee personen raakten licht gewond. Een van de inzittende is overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Update volgt.

imageimageimageimage

Foto’s © APB | Andijker Nieuws Net – C.A.P. Andijk

Hieronder een overzicht van brandweer-eenheden in de regio die gealarmeerd werden.

image

Advertenties