Advertenties

Laatste nieuws Westfriese Waterweek Medemblik Win gratis rondvlucht Catalina tijdens culinair aan de kade

image
De organisatie van de Westfriese Waterweek verloot vrijdagavond tijdens culinair aan de kade een gratis VIP-rondvlucht met de Catalina ( op zaterdag a.s.) en een VIP-rondleiding op vliegveld Lelystad. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Stichting "exploitatie van de Catalina" en de winnaar wordt aan het einde van "culinair aan de kade" bekendgemaakt.

Er zijn nog slechts enkele kaarten voor culinair bij de deelnemende restaurants verkrijgbaar, dus lekker culinair genieten aan de kade én de mogelijkheid voor een gratis rondvlucht: wees er echt snel bij!Alle vluchten van de legendarische Catalina gaan door!

De weersvooruitzichten voor komend weekend zijn goed en de animo voor de unieke rondvluchten met de legendarische Catalina is zo groot, dat Medemblik zaterdag een unieke gebeurtenis te wachten staat.

Om plm. 11.00 uur landt de Catalina vanuit Lelystad op het IJsselmeer vlak voor de haven van Medemblik. Daarna zullen drie rondvluchten plaatsvinden met de unieke ervaring van opstijgen vanaf het water (doorgaans slechts eenmaal per jaar!), splash and go op het IJsselmeer. Na een rondvlucht van een half uur landt het vliegtuig weer in het zicht van de haven. Er is alleen nog een enkele plaats beschikbaar voor de 3e en laatste vlucht (zie www.waterweken.nl).

Uiteindelijk zal de Catalina om 16.45 uur weer terugvliegen naar de thuisbasis op vliegveld Lelystad. Vanaf de dijk hebben toeschouwers  een prima uitzicht en kan men genieten van dit spectaculaire en unieke schouwspel.

Drakenbootraces in trek, laatste kans om in te schrijven!

Op dit moment staat er reeds 12 boten op de startlijst voor de Drakenbootraces van zondag a.s. De Oosterhaven zal weer het toneel zijn van spetterende en verwoestende pogingen van de Drakenboot roeiers om de felbevochten prijzen in de wacht te slepen. Er is nog slechts de mogelijkheid voor een enkel team, dus dit is de laatste kans om dit jaar mee te doen aan de opzwepende evenement.

Advertenties