Advertenties

Midlake American Car Meet: Amerika komt naar je toe deze zomer!

poster midlake

Wegdromen bij Amerikaanse auto’s, motoren en vrachtwagens? Rock ’n rollen op muziek van liveband Boys named Sue? Kinderen op het springkussen en zelf gezellig wat drinken en eten? Kom op 21 augustus naar Midlake American Car Meet aan de havenkade in Middenmeer voor een perfecte zomerse zondag!

Ruim honderd Amerikaanse auto-, motor- of vrachtauto bezitters laten hun trots op 21 augustus zien. Een droomdag voor de liefhebber van de Amerikaanse stijl! Ook voor de rest van het gezin is er genoeg te doen. Zo is er een kidscorner, speelt de rock ’n roll band Boys named Sue, zijn er een karikaturist en een graffitiartist, een markt met typisch Amerikaanse spullen en is er natuurlijk genoeg eten en drinken. Ook stelt het bedrijf DF racing een aantal exclusieve Amerikaanse raceauto’s tentoon. Kortom, genoeg te doen om met het hele gezin een middagje Midlake te bezoeken!

Ben je Amerikaanse autobezitter?

Wil je je eigen Amerikaanse auto, motor of vrachtwagen laten zien? Weet dan dat het een verhard terrein is (dus ook goed te doen als het heeft geregend of als je een verlaagde auto hebt) en dat het op een plein is. Je kunt dus tijdens het biertje drinken en muziek luisteren de auto’s nog steeds zien. Like de pagina www.facebook.com/midlakeamericancarmeet voor actuele info!

Advertenties