Advertenties

Zomerconcert Magré & Magré

image
Venhuizen – Donderdag 11 augustus 2016 is er een instrumentaal zomerconcert in de Hervormde Kerk (Kerkweg 113) te Venhuizen. Dit concert wordt verzorgd door Wilbert Magré op de vleugel en Wim Magré op het orgel. Tevens hopen vader en zoon deze avond hun nieuwe CD ‘Energiek’ te presenteren. Het belooft een prachtige avond uit te worden voor het hele gezin! De aanvang is: 20.00 uur.

De musici hebben een mooi programma samengesteld met voor ieder wat wils. Zo spelen ze onder andere vrolijke polka’s en dansen maar ook ontbreken gevoelige melodieën in het programma niet. Vader en zoon Magré verzorgen samen ook nog enkele nummers vierhandig samen op de piano wat altijd erg wordt gewaardeerd door het publiek. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën.

Toegangskaarten zijn op de concertavond aan de kerk te verkrijgen voor volwassenen € 12,50 en kinderen t/m 15 jaar € 7,50. Ook zijn kaarten te reserveren met korting via 0525 – 685413 of http://www.wimmagre.nl. Volwassenen betalen dan € 10,- en kinderen t/m 15 jaar € 5,-.

Advertenties