Advertenties

Aanrijding met letsel | Dodelijk ongeval

Middenmeer | APB – Een fietser heeft vanochtend rond 06.20 uur een auto in het water aan het Wagenpad in het Middenmeer aangetroffen. Twee inzittenden bleken van de auto bleken te zijn overleden.

De wielrenner zag in het voorbijgaan de wielen van de auto uit het water steken en alarmeerde daarop de hulpdiensten. Duikers van de brandweer hebben daarna de lichamen uit het water gehaald.

In het water werden geen andere slachtoffers aangetroffen. De twee omgekomen personen zijn volgens een politiewoordvoerder ’van buitenlandse afkomst’. Verdere details werden niet vrijgegeven, omdat de familie nog niet is ingelicht.

De verkeersongevallendienst doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Aanrijding met letsel

Bovenkarspel – Op vrijdagmorgen raakte de bestuurder van een personenauto ernstig gewond bij een eenzijdig verkeersongeval op de Veilingweg in Bovenkarspel.

Omstreeks 00.35 uur kreeg de politie melding dat een auto tegen een boom zou zijn gereden op de Veilingweg. Ter plaatse bleek de auto vanuit de richting Andijk te zijn gekomen. Op enig moment kwam de bestuurder in de rechter berm terecht. Vermoedelijk door terug te sturen is de auto de weg overgeschoten en aan de andere zijde tegen een boom gebotst.

De brandweer moest de deur van de auto forceren, zodat de bestuurder uit de auto gehaald kon worden. Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De identiteit van de bestuurder is nog onbekend.

De politie is op zoek naar eventuele getuigen van de aanrijding. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Advertenties