Advertenties

Overzicht alarmnummers voor Andijk e.o.

imageAndijk | APB – De redactie heeft alle alarmnummers van hulpdiensten en andere belangrijke contactgegevens van instanties, organisaties en instellingen in één pagina met de naam Alarmnummers gezet die u in voorkomende gevallen kunt raadplegen. De website is ook via uw mobiel en tablet toegankelijk zodat u direct het gewenste nimmer kunt bellen die u zoekt.

De pagina is aangevuld met een overzicht van calamiteiten en wat u moet doen of laten. Deze gegevens zijn ontleend aan de Calamiteitenkaart. Naast de bekende alarmnummers ook nummers bijvoorbeeld als je bankpasje verloren hebt of dat iemand je pincode gebruikt. Wie ben je als er geen water meer uit de kraan komt? Hoe bereik ik de wijkagent? En zo zijn er nog meer telefoonnummers die van belang kunnen zijn.

Advertenties