Advertenties

Ceatief aan de slag – Facebook fotowedstrijd van De Blauwe Schuit vandaag van start

image
Hoorn – Schilder je graag aan het water? Maak je beelden van beton of ben je een echte interieurstylist? Laat het zien in de fotowedstrijd van creatief centrum De Blauwe Schuit die vandaag van start is gegaan op Facebook. Door het uploaden van je foto maak je kans op een creatieve workshop naar keuze bij De Blauwe Schuit voor zes personen. En die keuze is groot!

Of je nu aan het dansen bent, muziek maakt, een game ontwerpt, aan webdesign doet of wonderbaarlijke nagelcreaties maakt: als je er een foto van maakt, kun je meedoen aan de wedstrijd van De Blauwe Schuit. “Je hebt allemaal wel eens zo’n creatief moment waarvan je denkt: wow, lekker bezig!”, vertelt manager bedrijfsvoering Astrid Manshanden. “Wij nodigen je uit om dat moment vast te leggen en te uploaden in onze speciale Facebook foto-app. De inzender die van andere facebookers de meeste likes krijgt, mag na de zomervakantie een creatieve workshop bij ons komen volgen, samen met vijf vrienden of familieleden. Je mag helemaal zelf kiezen uit ons veelzijdige aanbod.”

Festival

De wedstrijd loopt tot vrijdag 9 september 12.00 uur. Op zondag 11 september wordt de winnaar bekend gemaakt. “In ons bijzondere pand aan de Vredehofstraat houden we die middag ons gratis Nazomerfestival”, legt Astrid uit. “Iedereen kan dan tussen 13.00 en 17.00 uur een duik nemen in ons uitgebreide cursus- en workshopaanbod voor het komend seizoen. Door gewoon lekker rond te lopen en te kijken, maar vooral door zelf actief mee te doen met de korte workshops, het bijwonen van een korte lezing of een meet & greet met een docent. Ideaal om uit te vinden of een bepaalde ‘tak van sport’ iets voor je is!” Voor het actuele programma van het Blauwe Schuit Nazomerfestival en het vooraf reserveren van de gratis workshops, zie www.blauweschuit.nl.

Advertenties