Advertenties

Andijk: Fiets gestolen | Portemonnee kwijt

Andijk: Fiets gestolen | Portemonnee kwijtAndijk | APB – Gisterenavond werd aan de meander in Andijk een fiets gestolen terwijl deze op slot stond. Het gaat om een damesfiets van het merk Corina met de kleuren lichtblauw en beige. Opvallend detail: de zadel staar hoog. De diefstal vond plaats ter hoogte van de Meander 46.

Wie weet waar deze fiets staat of andere informatie heeft kan zich melden bij de politie, bureau Grootebroek: tlf 0900-8844.

Portemonnee verloren

Andijk | APB – Gisteren is ook een portemonnee vergeten mee te nemen op het terras van Mariska’s Corner bij winkelcentrum Beldershof aan de Middenweg. Hier zaten bankpasjes, autopapieren, Duits rijbewijs (op naam van Martijn Burger), geld e.d in.

De eigenaar was door omstandigheden gehaast weggegaan en is daarbij de portemonnee vergeten. De eigenaar gaat ervan uit dat de portemonnee gevonden is. Bij Mariska’s Corner is een telefoonnummer achtergelaten, de vinder kan dat nummer opvragen.

De eigenaar wil in ieder geval het Duits rijbewijs terug alsmede de autopapieren.

Tips kunnen ook worden doorgegeven aan de politie, bureau Grootebroek: 0900-8844

Advertenties