Advertenties

Gezellige braderie en kunstmarkt rond open podium in Medemblik

Open podium
Medemblik |  In Medemblik en omstreken barst het van het talent! Daarom wordt zaterdag 16 juli a.s. een open podium en kunstmarkt georganiseerd. Maar liefst 16 artiesten verzorgen op het podium in het Bagijnhof een optreden.

Instrumentaal, dans en zang, allerlei vormen komen aan bod. In het Van Houweningenpark tonen getalenteerde kunstenaars uit de omgeving hun werk. In het sfeervolle park vindt u een expositie van schilderijen, keramische objecten, kartonnage, handgemaakte sierraden, textiele vormen en ander werk.

Rond het open podium vindt van 10.00u tot 17.00u in  het Bagijnhof een gezellige braderie plaats met een gevarieerd aanbod kramen. De Kunst&Open podium Zomermarkt is een evenement van STEM. Voor meer informatie over de Zomermarkten en het open podium, zie www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten.

Programma open podium:

Hans Lub & Malou Ros

11.00u

John Moolevliet

11.30u

NH Jong

12.00u

Rico Eringaard

12.15u

Koos Konijn

12.30u

Lianne Bakker

13.00u

Emiel Huisman

13.30u

Joyce van der Lee

14.00u

Noa Zwan

14.30u

Annika Kerckhaert

15.00u

Amy Moolevliet

15.30u

Steve Langreder

16.00u

Foto: Robert Gieling

Advertenties