Advertenties

Vlooienmarkt in het Snouck van Loosenpark | Kofferbakmarkt Bovenkarspel

image
Op zaterdag 16 juli 2016 organiseert het bewonerscomité Snouck van Loosenpark voor de 18de keer haar jaarlijkse vlooienmarkt.

Van 9.30 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom en staan er meer dan honderd marktkramen met de meest uiteenlopende tweedehands spullen voor uw klaar. 

Bent u op zoek naar prenten, ansichtkaarten, (strip)boeken, dvd’s, kleding, cd’s, computer- audio- en videoapparatuur, kunst, schilderijen of woningdecoraties dan vindt u het op de jaarlijkse vlooienmarkt in het Snouck van Loosenpark te Enkhuizen.

De toegang is gratis en we verzoeken iedereen met fiets, openbaar vervoer of lopend te komen. Wilt u toch met de auto komen dan kunt u gratis parkeren bij het NS-station.

Het Snouck van Loosenpark is prima toegankelijk voor rolstoelen, rollators en boosters.

Het bewonerscomité Snouck van Loosenpark dankt u bij voorbaat voor uw medewerking.


Kofferbakmarkt Bovenkarspel

image
Op zondag 17 juli wordt de populaire kofferbakmarkt in Bovenkarspel gehouden. Wederom plaatsvindend op het Nassaupark (voor de ijsbaan) in Bovenkarspel. Op een kofferbakmarkt verkopen particulieren hun overtollige kleding, huisraad, apparatuur, media en speelgoed. Zelf deelnemen is ook mogelijk kijk hiervoor op www.mikki.nl

De markt is open van 09.30 tot 16.00 uur en zowel de toegang voor bezoekers als het parkeren is gratis.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen naar: organisatieburo MIKKI, 0229-24 47 39 of 244649. Of kijk op internet: http://www.mikki.nl.

Advertenties