Advertenties

Spetterende waterweek Medemblik 2016

IMG_0490
In het tweede weekend van augustus, 12-13 en 14 augustus, bruist het weer bij de Oosterhaven als de jaarlijkse Westfriese Waterweek opnieuw een spetterend programma presenteert. De vrijwilligersorganisatie heeft een aantal verrassende nieuwe elementen toegevoegd aan een toch al zo sterk concept.

Vrijdag 12 augustus staat weer in het teken van culinair aan de kade. Kaarten voor dit culinaire festijn zijn nu al verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants. Met muzikale ondersteuning, feestelijke aankleding en smakelijke gerechten een topstart van de Waterweek. Vorig jaar waren de 600 kaarten snel uitverkocht, dus wees er snel bij: op=op!

Zaterdag 13 augustus opnieuw een gevarieerd aanbod van activiteiten met o.a. schepen van de Koninklijke Marine, rondvaarten, diverse stands, een spectaculaire doedelzakband, demonstraties, de aankomst van de zwemmarathon Stavoren-Medemblik en als topper de mogelijkheid om met het historisch watervliegtuig de Catalina rondvluchten te maken. Met een VIP-behandeling en opstijgen en landen op het IJsselmeer een uniek nieuw element. Informatie over deze wellicht eenmalige vliegmogelijkheid in Medemblik staat bij www.waterweken.nl

Tijdens Oosterhaven-classic, het concert aan de Oosterhaven, brengt het Noord-Hollands Jeugdfanfare orkest zaterdagavond samen met Pearl Joan (Jozefzoon) een fantastisch lichtklassiek programma. Als speciale verrassing ook dit jaar een nieuw jong lokaal muziektalent! Uiteraard ook nu de gelegenheid om met schuiten en sloepen rondom het ponton te liggen.

Dat wordt muzikaal genieten!

Zondagmiddag 14 augustus staat voornamelijk in het teken van de befaamde Drakenbootraces. Opgave hiervoor kan via Facebook: Drakenboot race Medemblik 2016. Daarnaast nog diverse attracties langs/op de Oosterhaven (Marine, rondvaarten).

Voor het gehele programma zie: http://www.waterweken.nl

Medemblik bruist en spettert tijdens de Westfriese Waterweek 2016.

Advertenties