Advertenties

Rabobank doneert € 62.000,- aan West-Friese verenigingen en stichtingen

image
Twaalf verenigingen en stichtingen uit West-Friesland, waaronder ook uit Andijk, ontvangen een donatie uit het Coöperatiefonds van Rabobank West-Friesland. De verenigingen en stichtingen waren blij verrast toen zij op 30 juni jl. de cheques in ontvangst mochten nemen. Monique Ursem, Natuurspeeltuin Wognum: ‘Geweldig dat onze bank dit mogelijk maakt! Mede door deze donatie kan ons project werkelijkheid worden!’

Spannend

Het was een spannende middag voor alle aanwezigen. Na een kort welkom door directeur Particulieren, Tom van Roon en commissieleden Jan Koster en Ineke van de Water werden de verenigingen/stichtingen naar voren geroepen. Tom van Roon, directeur Particulieren: ‘Wij hebben veel waardering voor de initiatieven en projecten die worden georganiseerd in West-Friesland. Ik ben er heel trots op dat onze bank veel van deze projecten mede mogelijk maakt. De speeches van de projecten waren indrukwekkend en laten je echt voelen dat deze mensen het verschil maken in onze regio. Ik wens iedereen veel succes met de realisatie van de initiatieven’.

Trots

Het Coöperatiefonds van Rabobank West-Friesland bestaat uit vijf ledenraadsleden en twee medewerkers van de bank. Jan Koster, lid van de commissie en ledenraadslid van de bank: ‘De aanvragen worden getoetst op een aantal criteria. We toetsen de aanvragen bijvoorbeeld aan de thema’s waar wij ons op richten. Dit zijn: (financiële) educatie, leefbaarheid/zorg en welzijn, economische vitaliteit en mvo/duurzaamheid. Ineke van de Water, commissielid: ‘Mooi dat wij mee kunnen denken hoe Rabobank West-Friesland initiatieven mogelijk kan maken in de regio. Dit geeft voldoening en maakt me trots’.

Advertenties