Advertenties

Verwarde vrouw roept om hulp | Verwarde mannen in Zwaag en Benningbroek | Teveel op en achter het stuur

Zwaag – De politie ontving gisteren een melding van omwonenden dat er een vrouw in paniek om hulp riep vanuit en woning aan de Langetuin te Zwaag. De vrouw had de inboedel vernield in haar woning en zichzelf hierbij verwond.

De politie heeft haar naar de eerste hulp gebracht maar omdat ze een verbod had in het ziekenhuis kon ze daar niet geholpen worden.

Momenteel heeft de politie contact met de hulpverlening om te kijken of er een crisisplek geregeld kan worden voor deze vrouw.

Verwarde mannen in Zwaag en Benningbroek

Zwaag | Benningbroek – Kort na een melding van een verwarde vrouw in Zwaag moest de politie hulp verlenen bij een verwarde en agressieve man in Zwaag en tegelijkertijd bij een verwarde agressieve man in Benningbroek.

Vanuit de GGD en de ambulance werd de politie zelfs gevraagd mee te rijden achter in de ambulance om een van de personen in bedwang te houden voor de veiligheid van het ambulance personeel. De andere politie agent reed met het politie voertuig achter de ambulance aan richting de opvangplaats voor de personen.

De verwarde personen hebben overigens niets met elkaar te maken.

Teveel op en achter het stuur

Wieringerwerf – De politie trof dinsdagavond rond 19.30 uur op de Galjoen een 40-jarige vrouw uit Slootdorp aan.

Zij zat in haar auto en bij een blaastest blies zij 1280 ugl. Dat is bijna 6 maal de toegestane hoeveelheid waarmee je een auto nog mag besturen. Het rijbewijs van de Slootdorpse is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed.

Advertenties