Advertenties

Evaluatie heringerichte Dijkgraaf Grootweg

image
Andijk | APB – De evaluatie van de nieuw ingerichte Dijkgraaf Grootweg zou in het voorjaar van 2016 worden gehouden maar vindt nu plaats in september. Dat werd door de gemeente Medemblik aan de Dorpsraad Andijk meegedeeld.

“De politiek wilde de verkeerssituatie op de Dijkgraaf Grootweg niet gekoppeld zien aan de uitbreidingsplannen van Lidl terwijl wij juist van mening zijn dat dit in samenhang gezien moet worden. Of het uitstel daar wat mee te maken heeft weten we niet maar wel dat we via gemeenteraadslid Silva Visser hebben gevraagd wanneer de evaluatie van de nieuw ingerichte Dijkgraaf Grootweg, het deel tussen de rotonde en de Horn nu gaat plaatsvinden. Eerdere verzoeken van onze kant om nadere informatie werden namelijk niet beantwoord door de gemeente. En we wilden ook voorkomen dat dit soort bijeenkomsten in de vakantiemaanden zouden worden gepland. De precieze datum in september wordt later bekend gemaakt,” aldus een woordvoerder van de Dorpsraad Andijk.

Wie nu al zijn/haar mening kwijt wil over dit deel van de Dijkgraaf Grootweg kan dat melden bij de Dorpsraad Andijk: info@dorpsraadandijk.nl

Advertenties