Advertenties

Getuigenoproep autobrand Hoorn | Katten vergiftigd | Jarno terecht!

imageHoorn – In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie net na 01.00 uur melding van een autobrand op de Plutohof in Hoorn.

Omdat de brandende auto vlakbij een woning stond werden de bewoners verzocht het huis te verlaten. De brand sloeg over op een voertuig wat er naast geparkeerd stond. De brandweer had beide voertuigen even na 01.30 uur geblust. Het voertuig waar de brand ontstond brandde volledig uit.

Een agent moest naar het ziekenhuis vanwege rookinhalatie. Er wordt onderzoek gedaan of er sprake is van brandstichting.

Getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat met de brand te maken kan hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoorn op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). Anoniem melden kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geen kattengif maar wat dan?

imageHet was hard, rood en korrelig, maar deze keer geen vergif. Dat bleek vanmorgen op de Zwaluwweg in de Haringstad. Terwijl de agenten nog in de struiken speurden had een wakkere jongeman al uitgevonden dat het rode asfaltbrokjes waren. Bij controle bleek dat helemaal juist. Op de foto houdt de jongen het gevonden brokje vast naast het wegdek. Hij wil later bij de politie gaan werken. Dat lijkt de politie een uitstekend idee.

Eerder berichtte de politie dat een aantal katten is vergiftigd

Enkhuizen – Er zijn wederom katten vergiftigd in Enkhuizen. De dieren worden momenteel behandeld door de dierenarts, maar zijn er slecht aan toe. Er is zeer vermoedelijk vergiftigd kattenvoer aangetroffen in de omgeving van De Laars en het Doolhof. De politie adviseert huisdieren in genoemde omgeving binnen te houden en wanneer er gif wordt aangetroffen dit voorzichtig te verwijderen en te melden bij de politie.

Er wordt verder onderzoek gedaan. Heeft u informatie? Bel 0900-8844. Bijgevoegd een foto genomen tijdens de eerdere vergiftigingen.

Kort nieuws

Jarno terecht!

De vermiste Jarno is inmiddels weer terecht! Bedankt voor het delen en uitkijken. Het bericht was ruim 1.200 keer gedeeld en daarmee bereikten we ruim 50.000 mensen.

Boot bijna weg

Zaterdagochtend rond 2.00 uur hebben drie onbekenden geprobeerd een boot te stelen aan de Nieuweweg

Foto’s Politie Basisteam Hoorn

Advertenties