Advertenties

Muziekfestival Op het Plein en Jaarmarkt zondag 3 juli

DSC_9000
Wervershoof – De gezamenlijke horeca Wervershoof, opererend onder de naam Come Together, pakt weer goed uit tijdens het jaarlijkse Muziekfestival Op het Plein!

Op de Dorpsstraat is het gezellig struinen langs de marktkramen, er is van alles te koop en voor elk wat wils. Op het plein voor het winkelcentrum staat het podium klaar om diverse acts te laten doen waar ze goed in zijn.

Het Muziekfestival op ’t Plein herbergt dit jaar twee lokale bands en ééntje van verderop.

De Andijker topformatie Perfect Juice timmert onderhand al weer 12,5 jaar aan de weg. Perfect Juice is een swingende zeskoppige funk, soul en discoband die de grenzen van deze muziek opzoekt en ook de hedendaagse muziek niet schuwt. Alle muzikanten van de groep maken serieus muziek, maar wel met een flinke dosis fun. een perfecte mix van lekkere muziek te maken. Nummers van o.a. Michael Jackson, Chic, Donna Summer, Boney M, Prince, KC and the Sunshineband, Bruno Mars, Pharrel Williams en Robin Thicke. Sommige van deze nummers worden door de muzikanten op eigen wijze gearrangeerd en gecombineerd en krijgen daardoor een onvergetelijke uitstraling. Marryelle Deen – Zang, Rob Meester – Gitaar en zang, Marc Zwier – Basgitaar en zang, Pierre Steltenpool – Drums, Meindert Zee – Toetsen en zang en Robin Neuvel – geluidstechnicus. Bijna alle muzikanten kennen elkaar vanuit hun muzikale verleden en weten dan ook feilloos de noten met elkaar te vinden.

Een van West-Friesland’s meest aansprekende blues/rockacts is ongetwijfeld de Double U Beanband. Een muzikale succesformule die is geformeerd rondom het schrijversduo Willem Boon en Edwin Venekamp. Samen staan deze mannen al jaren op het podium. Geen ingewikkelde, gecompliceerde of vernieuwende muziek maar gewoon ‘recht voor z’n raap’ rock & roll waar de bluesinvloeden duidelijk terug te vinden zijn. Aangevuld met bassist Ton Boon en drummer John van der Schaaf zorgt DuB voor een vlammende bluesrockset met eigen werk maar ook stukken van Stevie Ray Vaughan, CCR, Fleetwood Mac, Ian Siegal, ZZ Top, Rory Gallagher en nog vele anderen.

JJ and the Fatcats bestaat uit vier rock & roll Cats die het graag lekker bont maken op het podium. Ze zijn in deze formatie al een flinke tijd aan elkaar gewaagd en schromen niet om een goeie knalfuif van te maken. Uiteraard helemaal in stijl gaan deze mannen de rock & roll muziek te lijf om deze aan de man (en vrouw) te brengen en alle voetjes van de vloer te krijgen.

De jaarmarkt is van 12.00 tot 17.00 uur en het muziekfestival is van 14.00 tot 22.00 uur. De toegang is gratis!

Advertenties