Advertenties

Dorpsraad Andijk: Korting GSM-abonnement mogelijk bij aanhoudende klachten

Foto 231231
imageAndijk | APB – Wie klachten heeft over het mobiele bereik in Andijk kan in aanmerking komen voor een korting op het abonnement wat men heeft afgesloten met KPN. Dit lijkt ook het geval te zijn bij andere providers, zoals Vodafone, althans dat wordt gemeld door een gebruiker van een mobiel-abonnement van Vodafone.

In gesprekken die de dorpsraad afgelopen dagen heeft gehouden met KPN is dit duidelijk geworden. Afhankelijk van het soort abonnement zal de korting hoger of lager uitpakken. Het lost het probleem in feite niet op maar omdat je als gebruiker niet ten volle gebruik kunt maken van het mobiele netwerk is dit een pleister op den wonde…

Wat moet u doen om in aanmerking te komen voor korting op uw abonnement?

Neem contact op met de Klantenservice van KPN, leg uit wat je klachten zijn en beding een korting. De medewerkers bij KPN-Klantenservice zijn niet allemaal op de hoogte van de problemen in Andijk en aangaande de korting die men kan krijgen, maar u kunt uitleggen dat de klachten bij KPN bekend zijn en dat daarover contacten zijn geweest met de Dorpsraad Andijk. De afhandeling wordt trouwens ook gedaan door een andere afdeling.

Als de korting wordt verleend dan geldt dat voor de duur van het lopende contract wat u heeft met KPN. Bij het verlengen van het contract vervalt die korting weer want – zo redeneert KPN – je bent op de hoogte dat er problemen zijn met het mobiele bereik en misschien is er een wel een andere provider die wel goed bereik heeft…

De dorpsraad neemt aan dat dit ook het geval is bij andere providers. Als u dit doet bij andere providers dan bij KPN, wilt u uw ervaringen dan meedelen aan de dorpsraad: info@dorpsraadandijk.nl. Met die informatie kunnen anderen geholpen worden.

Ondertussen gaat de dorpsraad verder met het zoeken van oplossingen voor dit hardnekkig probleem – wat heet probleem? Het is eerder gebrek aan onwil om hier in Andijk een extra zendmast te plaatsen!

Intussen is het nog eens duidelijk gemaakt dat de problemen zich voordoen van Andijk West tot Andijk Oost en van de Dijkweg tot aan Andijk Plan Zuid. KPN erkend dat er problemen zijn en heeft zelfs schriftelijk excuses aangeboden aan het adres van de dorpsraad.

Advertenties