Advertenties

Hoornse Superkoopzondag 26 juni als afsluiter van een weekend bomvol activiteiten!

image
Het evenementenseizoen in Hoorn is in volle hevigheid losgebarsten en bijna elk weekend is er wel iets leuks te doen in de Hoornse binnenstad.

In het weekend van 25 en 26 juni zijn er dan ook veel evenementen die tegelijkertijd plaatsvinden.

Zo start al op 24 juni het Chikado Beachvolleybaltoernooi op de Roode Steen wat duurt tot en met zondag 26 juni. Op zaterdag is er overdag natuurlijk de oergezellige weekmarkt en  ’s avonds is er Live in Hoorn in een enorme tent op het Pelmolenpad en op zondag kunt u heerlijk meedeinen en -zingen bij het Smartlappenfestival wat op verschillende locaties in de binnenstad plaatsvindt.

Omdat op de 26e ook de laatste zondag van de maand is openen ook vrijwel alle winkels tussen 12.00 en 17.00 uur hun deuren. Lekker shoppen dus! En tussendoor uitblazen en genieten op een terrasje bij een van de vele horecagelegenheden die de stad rijk is.

Meer informatie en een volledig overzicht van alle activiteiten vindt u op www.mooihoorn.nl.

Tot ziens in Mooi Hoorn!

Advertenties