Advertenties

17.2 mm neerslag in Andijk | Langste dag

image
Andijk | WSA – Gisteren viel er ruim 17 mm regen in Andijk en dat is nog altijd goed voor ruim 17 liter water per vierkante meter. Daarbovenop was het vannacht ook nog de kortste nacht van het jaar en wordt het vandaag de langste dag. De zon kwam op om 05:14 en gaat vanavond om 22:07 uur weer onder. Dat is 16:52 uur daglicht! De zomer is begonnen!

De komende dagen is wisselvallig, in ieder geval bewolkt en bestaat er kans op wat regen. Donderdag wordt de warmste dag van de week dan loopt de temperatuur op naar een graad of 23 maar dan bestaat ook weer de kans op regen / onweer.

Vanmiddag breekt de zon door en zo rond de klok van 15:00 uur moet het toch een graad of 20 worden. Er waait een gedeeltelijk vlagerige wind uit het zuiden / zuidwesten met 2 tot 3 bft. [WSA]

Advertenties