Advertenties

Het weer in Andijk: Langdurig regen verwacht


Vorig was er ook zo’n dag dat het de hele dag regende. En heel toevallig was dat ook een maandag! Maar dan op 17 augustus. Maar morgen overdag is het bewolkt en gaat het regenen. De regen breidt zich in de ochtend verder over het land uit en de rest van de dag regent het langdurig.

Pas in de loop van de avond wordt het van het westen uit droog. De maximumtemperatuur wordt hooguit 16 of 17 graden. De wind is zuidwest en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig.

image
De verwachtingen voor maandag volgens deze meteogram.

image
Geleidelijk warmer met vooral op donderdag zomerse temperaturen, vanaf vrijdag waarschijnlijk weer minder warm. Verder een afwisseling van zon en een enkele bui, vooral later op donderdag enkele stevige regen- en onweersbuien.

Advertenties