Advertenties

Met 125 km/u over de Ged. Laanweg – Rijbewijs kwijt!

Andijk | APB – Gisteravond constateerden agenten dat een automobilist op de Gedeputeerde Laanweg in Andijk veel te snel reed. Op een van de kruisingen van die weg gebeuren veel ongelukken.

De betreffende bestuurder stak deze kruising over zonder snelheid te minderen. De snelheidsmeter van de politieauto wees 125 km/u aan. Na correcties komt het uit op een gereden snelheid van 113 km/u. Dat is 53 km te snel.

Het rijbewijs van de man opgestuurd naar de officier van justitie.

Van wie is deze fiets?

Deze herenfiets heeft de politie gisteravond bij een controle aangetroffen in de kofferbak van een auto. De politie zag het voertuig snel rijden over de Westfrisiaweg ter hoogte van Zwaag. Het slot van de fiets was doorgeslepen. De politie zoekt de eigenaar! Die kan zich melden via 0900 8844 bureau Hoorn.

image

Advertenties