Advertenties

Wethouder Tigges: “Het gaat goed met bereikbaarheid mobiele telefoons in Andijk; laatste drie maanden geen klachten!”

imageAndijk | Wognum | APB – Wethouder Hans Tigges (D66) deelde de commissie Ruimte vanavond mee dat het goed gaat met de bereikbaarheid voor mobiele telefoons in Andijk: “De laatste drie maanden zijn er geen klachten binnengekomen.”

Ook zouden providers volgens de wethouder allerlei aanpassingen hebben gedaan waardoor de verbindingen verbeterd zijn. 

Dorpsraad Andijk spreekt de verbeteringen tegen: “Er zijn nog steeds klachten over de bereikbaarheid van GSM’s in Andijk. Het is jammer dat de wethouder de dorpsraad niet weet te bereiken en navraag doet over de situatie in Andijk want dan had hij de commissie kunnen vertellen dat de situatie onveranderd slecht is. Nog steeds zijn er klachten omtrent de bereikbaarheid, vallen de verbindingen weg tijdens telefoongesprekken, etc., etc. De situatie is helemaal niet verbeterd!  Moeten we de wethouder elke week melden hoe de stand van zaken is in Andijk?”

De dorpsraad heeft de wethouder aangeschreven en de raadsleden geïnfomeerd dat de situatie in Andijk helemaal niet is verbeterd!

Advertenties

4 Reacties

 1. Nou de Wethouder zou hier moeten komen wonen, vorig jaar met oplevering nieuwe woning was hij erbij had niemand bereik. Net als vorige reactie hier geen bereik en het is bevestigd per email na onderzoek door Vodafone en heb ook 50% korting op abonnementskosten. Ze konden mij ook aan de huislijn mededelen dat uitbreiding tegengewerkt wordt door de gemeente.

  Like

  • Kunt u ons aangeven op welke wijze u die 50% korting heeft ontvangen? Graag uw reactie op apbredactie@gmail.com

   Like

 2. GSM bereik is nog steeds dramatisch afgelopen week regelmatig verbinding verbroken en KPN heeft dit in het verleden bevestigd heb daar een mail bevestiging van heb daarom ook 50% korting gekregen op mijn abonnement.

  vr.gr
  r de goede

  Like

  • Kunt u ons aangeven op welke wijze u die 50% korting heeft ontvangen? Graag uw reactie op apbredactie@gmail.com

   Like

Reacties zijn gesloten.