Advertenties

Politie zoekt eigenaar (oude) foto’s | Snelheidscontrole in Wognum | Poes gered door hoogwerker brandweer | Straatroof Aartswoud

image
Gisterenavond heeft de politie in Hoorn een grote hoeveelheid foto’s aangetroffen en heeft het vermoeden dat deze foto’s afkomstig zijn van een inbraak. De politie wil graag deze foto’s terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar.
Bent u de eigenaar van deze foto’s of weet u wie de eigenaar zou kunnen zijn neem dan contact op met 0900-8844, vermeld daarbij dat het om zaaknummer: 2016131137 gaat.

Snelheidscontrole in Wognum

Op donderdagmorgen hield de politie tussen 08.45 en 12.00 uur een snelheidscontrole op de Westeinderweg in Wognum. In die tijd passeerden 475 voertuigen de controleplaats, waar een maximum snelheid geldt van 50 km per uur. In totaal reden 55 bestuurders te snel. Overtredingspercentage: 12 %. Hoogst gemeten snelheid: 92 km per uur.

Poes gered door hoogwerker brandweer

image
Omstreeks 11:00 uur kreeg de politie via de 112-alarmcentrale een telefoontje van 10-jarig meisje die in paniek belde dat er een kat in de dakgoot in nood verkeerde.
Een eenheid van de politie spoedde zich naar het opgegeven adres aan de Dovenetel te Zwaag.

Ter plaatse zagen ze een kat die geen kant op kon. De kleine melder die de kat ontdekt had was heel verdrietig en vroeg zich af of het wel goed kwam.
Vermoedelijk is de kat van het bovenliggende balkon gevallen en zo in de dakgoot beland. Omdat de politie ook de kat niet konden redden werd de hoogwerker van de brandweer ingeschakeld.

Toen de hoogwerker de straat ik kwam rijden fleurde de melder meteen op. Je zag aan het gezichtje van de kleine meid dat het goed ging komen. De kat is gered en herenigd met de eigenaar.

Aartswoud – Poging straatroof

Maandagochtend rond 4.00 uur is een 18-jarige jongeman bijna beroofd aan de Schoolstraat. Meer meldt de politie niet.

Advertenties