Advertenties

Servan Ott Fotografie: Vogel doorkijkjes

Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-7847
Als je kan maak eens een doorkijk natuurfoto. Laat ermee het onderwerp, hier de kop van de vogel, eruit springen. Probeer het groen (kan ook steen zijn, schutting of takken) juist op te zoeken om een creatief ander natuurbeeld te maken. Het groen wat ver voor de vogel zit wordt bij het fotograferen met een groot diafragma (f/2 tm ±f/6.3) wazig, blur, als pastel, ook wel DOF (Depth of Field)  genoemd. De scholekster, visdief en tureluur zijn gemaakt in de vogelkijkhutten in Friesland, de lepelaar in de Haarlemmerliede.

Natuurfotografie en vogelfotografie workshops

Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-2133Servan Ott Fotografie -- Natuurfotografie en Trouwfotografie-0347

Advertenties