Advertenties

Hobby- en kunstmarkt bij Molen de Hoop op zondag 26 juni a.s.

(3)
Wervershoof  -  Zondag 26 juni a.s. staat Molen de Hoop in het teken van de jaarlijkse Hobbymarkt. De markt wordt dit jaar al weer voor de 10e keer georganiseerd en wordt nog weer groter dan voorgaande jaren. Rondom de molen en op het parkeerterrein van de Moel staan maar liefst 30 kramen met in totaal 45 verschillende deelnemers opgesteld.

Ook wordt deze dag de familie Koper van J.Koper & Zn. BV warm onthaald omdat zij een groot geldbedrag hebben geschonken aan de molen, waardoor de molen nu eigen energie kan opwekken. Om 11.30 uur wordt hiervan een demonstratie gegeven.

Op deze hobby- en kunstmarkt laten creatieve mensen uit geheel Westfriesland hun mooiste collectie zien. Er is werkelijk van alles te bewonderen en te kopen. Mooie schilderijen, keramiek, glassierkunst, fotografie, hobby- en knutselartikelen, brocante, babyartikelen, mozaïek, gehaakte knuffels, quilten, groendecoraties, glaskralen enz. enz., werkelijk teveel om op te noemen.

Ook worden er demonstraties gegeven en kan men zich inschrijven voor workshops.

De markt begint om 12.00 uur en wordt geopend met een serenade door Fanfare St.Caecilia. De kinderen kunnen deze dag rustig mee want ook aan hen is gedacht. Zoals gebruikelijk staat er het springkussen, kan men zich gratis laten schminken, zijn er voor een klein bedrag heerlijke poffertjes te krijgen en kunnen er cupcakes versierd worden en geknutseld worden.

Op het terras zorgt Antoon Stavenuiter als DJ voor gezellige muziek, dus dat wordt weer swingen. Ook kunt u hier even uitzakken onder het genot van een drankje of koffie met verse appelgebak.

De markt duurt tot 17.00 uur. Een bezoek aan onze markt is zeker de moeite waard. Het adres is Zijdwerk 15 te Wervershoof.

Advertenties