Advertenties

Servan Ott Fotografie: Steenlopers op de pier van IJmuiden

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-8159
Ieder bezoek is de pier van IJmuiden een hele mooie locatie om vogels te fotograferen. De vogels lopen over de mosselbanken of over de verschillende kleuren wier en met de achtergrond van de zee wat bijzondere vogelbeelden oplevert. De laatste steenlopers nu in het bontgekleurde prachtkleed zullen vertrekken naar het Noorden. Waar ze broeden op de steen en rotskusten van Scandinavië, Noord-Rusland, Groenland en Canada. De eerste verlaten hun broedgebieden in juli en zullen eind juli al weer te zien zijn op de pier en aan de kust.

Natuurfotografie en vogelfotografie workshops

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-8740

Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-8006Servan Ott Fotografie - Natuurfotografie en Trouwfotografie-8921

Advertenties