Advertenties

Quizwinnaars bezoeken KNRM reddingstation Andijk

2016 06 03 KNRM - foto prijswinnaars Andijk
Andijk – Tijdens Reddingbootdag 2016 op zaterdag 30 april konden de bezoekers van KNRM reddingstation Andijk meedoen aan een Quiz waar hun algemene kennis over de KRNM werd getest.

Afgelopen week zijn de prijswinnaars van de Quiz uitgenodigd op de wekelijkse oefenavond bij reddingstation Andijk om de prijzen in ontvangst te nemen. Ze hebben allemaal een mooie tas vol met leuke KNRM gadgets gekregen.

Als verrassing mochten zij uiteraard ook een rondje mee varen met reddingboot ’t Span.  Ook kans maken op deze leuke prijzen? Dan graag tot ziens op Reddingbootdag 2017 op zaterdag 6 mei bij het KNRM reddingstation Andijk.

Foto KNRM Medemblik/Andijk
Fotobewerking C.A.P. Andijk

Advertenties

Eén reactie

  1. […] Tijdens Reddingbootdag 2016 op zaterdag 30 april konden de bezoekers van KNRM reddingstation Andijk meedoen aan een Quiz waar hun algemene kennis over de KRNM werd getest.https://andijkernieuws.net/2016/06/03/quizwinnaars-bezoeken-knrm-reddingstation-andijk/ […]

    Like

Reacties zijn gesloten.