Advertenties

Hond achtergelaten in auto | Verkeersconflict | Getuigen woninginbraak Bovenkarspel gezocht | Wel of geen wapen? | Hennepplantage

Foto 23118Enkhuizen | APB – In Enkhuizen werd een melding gedaan van een hond die al zeker 45 minuten in een geparkeerde auto zat. Politie heeft met hulp van een omstander de auto open weten te krijgen zonder schade en de hond uit zijn benarde positie bevrijd.

Woninginbraak
Bovenkarspel
getuigen gezocht

Bovenkarspel – Rond 16.45 uur vandaag is een woninginbraak ontdekt op de Molensingel te Bovenkarspel. de inbraak is gepleegd tussen afgelopen dinsdag en vanmiddag voor 16:45 uur. De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien op de Molensingel, 0900-8844.

Grootspraak?

Medemblik – In Medemblik heeft de politie een bezeok gebracht bij een man die eerder vandaag bij een gesprek had laten weten dat hij een vuurwapen thuis zou hebben.

De gesprekspartner zat deze info niet lekker en heeft contact met de politie gezocht. Hierop stelde de politie een onderzoek in en is  ook in de woning gezocht. Er werd geen vuurwapen gevonden en de man gaf aan ook helemaal geen wapen te bezitten.

“Klein leugentje of wellicht grootspraak met behoorlijke gevolgen dus.”

Verkeersconflict

Medemblik – In Medemblik raakte twee verkeersdeelnemers op de Westersingel slaags met elkaar. Bij een verkeersopstopping waarbij het slachtoffer een medeweggebruiker vroeg om ruimte te maken, kreeg deze van de medeweggebruiker een harde slag in het gezicht. De dader is meteen snel weggereden.

De politie bracht het slachtoffer naar een huisartsenpost, waar e.e.a. gehecht is.
Dader is inmiddels bekend en nader onderzoek volgt.

Hennepplantage

Andijk – In Andijk is vandaag een hennepplantage aangetroffen. Details ontbreken maar de plantage werd vanochtend al aangetroffen. Het onderzoek nam de hele dag in zijn beslag. Later meer

Meldingen afkomstig van Basisteam Hoorn Online Volgdienst

Advertenties