Advertenties

Politie zoekt getuigen van overval | Update: Man ernstig gewond na val balkon

Enkhuizen – Maandagavond rond 22:45 uur hebben twee mannen een eetgelegenheid aan de Vijzelstraat overvallen.

Een 52-jarige medewerker van de eetgelegenheid is door de verdachten bedreigd. Onder dwang heeft hij een geldbedrag aan de mannen moeten afstaan. Vervolgens zijn de verdachten er vandoor gegaan met het nog onbekend gebleven geldbedrag. De mannen zijn op de fiets gevlucht in de richting van de Dreef.

De mannen zouden donkere kleding dragen. Niemand is gewond geraakt.
De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets verdachts gezien? Neem dan contact op met 0900-8844. Als u liever anoniem wilt blijven, dan kunt u uw informatie ook doorgeven op 0800-7000.

Update: Man ernstig gewond na val balkon

Hoorn – De man, een 27-jarige Alkmaarder, die in de nacht van zaterdag op zondag van het balkon viel van een woning aan de Siriusstraat ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. De politie doet op dit moment onderzoek naar de toedracht van de val.

Vermoedelijk is er rond 00.30 uur onenigheid ontstaan tussen twee gasten, die op een verjaardagsfeest in de woning waren. Er ontstond een vechtpartij tussen het tweetal die zich verplaatste naar het balkon. Meerdere mensen probeerden het tweetal daar uit elkaar te halen. Mogelijk is het slachtoffer, die vermoedelijk niets met de vechtende mensen te maken had, hierdoor in de verdrukking gekomen en van het balkon gevallen.

Advertenties